Murcia poolmaratoni tulemused.

Murcia poolmaratonilt saavutatud võidukogemuse pealt oli tore liikuda edasi Sevilla maratoni suunas. Pärast Murciat veetsin paar päeva Valencias, kust kodumaale siirdus tagasi armas abikaasa Maili.


Maili sai kogu Murcia võidu au endale, kui võidukarikaga läbi Müncheni, Frankfrudi, Valencia ja Tallinna lennujaama reisis.

Kaksteist päeva enne maratoni tulin Sevillasse. Sevillas viisin ellu viimase võistluseelse ettevalmistuse. Lühikese ajaga õnnestus mul avastada Sevilla parimad jooksurajad, linna parima spordikeskuse ning tegin koostööd kahe erineva füsioterapeudiga. Tegutsesin justkui omas kodus. Kergendavaks asjaoluks oli olümpiasportlase identiteet ning kõik kohalikud spordisõbrad on teadlikud 18.02 kuupäeval toimuvast maratonist. Lisaks leidsin endale hulganisti spordifänne, kellega sai jooksmas käidud ning paar päeva enne maratoni suisa lõunasöögi lauas istutud. Viimase kümne päeva naelaks kujunes kooselu Eesti veteransportlase Leivo Sepaga. Lühikese ajaga õppisime üksteist tundma ning jagasime igasuguseid elukogemusi. Kahepeale on juba omajagu elu nähtud.

Meie uued sõbrad Hispaaniast!

Sevilla maratonist rääkides, siis sellel aastal on tegemist väga tugeva konkurentsiga mõõduvõtuga. Hea kuupäev, soosiv kliima ning sile rajatrass toob kokku üle paarisaja eliitsportlase, kes soovivad Pariisi olümpiamängudele pääseda. Satrdinimekiri on mitte nõrgem kui olümpiamängude stardinimekiri! Sellel aastal jagan stardijoont kaasmaalase Leonid Latsepoviga, kuidagi uutmoodi tunne on omadega samade eesmärkide nimel siinkandis joosta. Lisaks Leivole nimetaks ära ka veteransportlase Ülo Niinemetsa. Mõlemad soovivad joosta aegu oma isiklike rekordite lähedale.

Soontes voolab hapnikurikas veri! Leonidi ja Leivoga.

Sevillas olen varasemalt võistelnud kolmel korral maratonijooksus ning ühel korral poolmaratroni distantsil. Siitkandist pärinevad kaks minu kiiremat maratoni tulemust ning kõigi aegade teine tulemus poolmaratoni distantsilt. Kõik, kes mäletavad, siis eelmisel aastal jäi see maraton haigestumise tõttu tegemata. Nüüd üritan eelmise aasta viga parandada ning tegemata sooritus ära teha.

2023. aastal jooksin Sevillas poolmaratoni ajaga 62.40.

Kui treeninglaagri järgselt nurisesin lihasväsimuse üle, siis täna olen märksa positiivsem. Ma usun, et lihased lubavad head sooritust teha küll. Ilmateade näitab sobivaid numbreid ning kaasvõistlejad on näljased. Tuleb lihtsalt “rongile istuda” ning lõpuni kesta.

Need on minu aplesiniokstega kaunistatud piimapudelid, sees on 250ml Maurten spordijooki.

Ideaalis sooviks isiklikurekordi lähedast tulemust, seega on vaja joosta kilomeetreid 3.00-3.05 vahele. Tuleb teele minna!

Võistluse ametlik leht ja STARDINIMEKIRI

OTSEÜLEKANNE

TÄNAN KÕIKI ABILISI SELLEL SUUREPÄRASEL TEEKONNAL!

Nimeliselt mainin ära minu praegused meeskonnaliikmed:

Treener Mark Misch

Abitreener ja mänedžer Harry Lemberg

Mänedžer Charles Paanakker

Vaimulik mentor Brad Bartz ja Nick Schuetze

Massöör Peeter Nigol

Spordiarstid  Agnes Mägi ja Mihkel Mardna

Abikaasa Maili koos lastega

https://tiidrek.ee/wp-content/uploads/2019/09/0-300x105.jpg

https://tiidrek.ee/wp-content/uploads/2020/11/TYASK_logo_hor-1.jpg

https://tiidrek.ee/wp-content/uploads/2019/09/Nike-300x136.png

https://tiidrek.ee/wp-content/uploads/2020/02/Screen-Shot-2020-02-02-at-1.08.49-PM-187x300.png

https://tiidrek.ee/wp-content/uploads/2019/09/ekjllogo-300x82.jpg